mgr stillemansstraat

stillemansstraat

 

 

Een uniek nieuwbouwproject met  21 appartementen en 1 commerciële ruimte vlakbij de Grote Markt van Sint Niklaas.

De appartementen bestaan uit éénkamer, tweekamerappartementen en 3 penthouses. 17 appartementen hebben een zuidgerichte oriëntatie.

De nieuwbouwappartementen situeren zich in de Mgr Stillemansstraat op 200m van de Grote Markt van Sint Niklaas. Aangrenzend bevindt zich het HHeymanplain waar zich tal van winkels bevinden. O.a. Carrefour, lunchcafé Koek en ei, stadsbibliotheek van Sint Niklaas, ACV, Manpower, Rapid Shoe Express, Belfius, droogkuis Van De Velde, tearoom 't Zwaantje, Vawi fruit, Vlaams en neutraal ziekenfonds.

De appartementen hebben een zeer strakke en moderne architectuur en hebben een oppervlakte van 40M² tot 101m².

Alle nieuwbouwappartementen beschikken over een aparte berging, superisolerend glas en zijn zeer energiezuinig. De appartementen worden VOLLEDIG afgewerkt, inclusief vloeren, ingerichte keuken met toestellen, badkamer, toilet en binnendeuren ,waarbij de koper nog zelf zijn keuze kan maken.

De gelijkvloersappartementen hebben een private tuin en terras. Elk appartement op het 1° en 2° en 3° verdiep  beschikt  over minstens 1 terras. Er is een individuele parkeerplaats met 22 parkeerplaatsen in de ondergrondse parking, bedienbaar met afstandsbediening en bereikbaar via 3 liften. In de parkeergarage bevinden zich 21 extra afgesloten bergingen die in de prijs van een appartement inbegrepen is.

Van de 22 parkeerplaatsen zijn er 2 plaatsen die zich in een afgesloten box  bevinden. In de ondergrondse parkeergarage is er ook een fietsenstalling voorzien. Achter de nieuwbouwappartementen bevindt zich momenteel nog een magazijn, maar dit wordt nog afgebroken.

De nieuwbouwappartementen worden zeer kwalitatief afgewerkt aan concurrentiële prijzen.