Residentie glazenleeuw

Een uniek nieuwbouwproject met 17 éénkamer, tweekamer- en driekamerappartementen gelegen in het centrum van Beveren.

De nieuwbouwappartementen situeren zich op de hoek van de Glazenleeuwstraat en de Klapperstraat op 180m van een Basisschool, 450m van het Yzerhand, op 800m van winkelcentrum De Warande, op 1.2km van het zwembad De Meerminnen en op 900m van het gemeentelijk sportcentrum.

Zeer strakke moderne architectuur en inrichting van de appartementen. De nieuwbouwappartementen bevatten 5 appartementen met 1 slaapkamer, 5 appartementen met 2 slaapkamers en 5 prachtige duplexappartementen ( 2 slaapkamers en 3 slaapkamers). De appartementen hebben een oppervlakte van 47M² tot 113m².

Alle nieuwbouwappartementen beschikken over een aparte berging, superisolerend glas en zijn zeer energiezuinig. De appartementen worden VOLLEDIG afgewerkt, inclusief vloeren, ingerichte keuken met toestellen, badkamer, toilet en binnendeuren ,waarbij de koper nog zelf zijn keuze kan maken.

De gelijkvloersappartementen hebben een private tuin (en/of terras) en de appartementen op het 1° en 2° verdiep beschikken allen over minstens 1 terras.

Er is een individuele parkeerplaats in de ondergrondse parking, bedienbaar met afstandsbediening en bereikbaar via 2 liften. In de parkeergarage bevinden zich 17 extra bergingen. Achter de tuinen wordt er een overdekte fietsenberging voorzien voor 33 fietsen. Deze fietsenberging is inbegrepen in de prijs van een appartement.

De nieuwbouwappartementen worden zeer kwalitatief afgewerkt aan concurrentiële prijzen.